Selecteer een pagina

improvement         Verbouw

 

bricks       Renovatie

 

crane    Nieuwbouw

 

settings     Onderhoud

Verix is een allround aannemersbedrijf. We beschikken over een breed scala aan disciplines: verbouw, renovatie, kleinschalige nieuwbouw en onderhoud.

improvement Verbouw / renovatie

Verix heeft veel ervaring op het gebied van geheel of het gedeeltelijk verbouwen en renoveren van kantoorpanden, winkels, hotels en bijzondere gebouwen zoals monumenten en schoolgebouwen. Verix voorziet panden van een geheel nieuwe indeling, nieuwe schil en installaties. Ook als het gaat om het authentieke, historische karakter dat u wilt teruggeven aan een pand zonder dat de karakteristieke eigenschappen van het pand veranderen, bent u bij Verix aan het juiste adres. De vakmensen van Verix hebben oog voor ieder klein detail. Verix is dan ook bedreven in de transformatie en renovatie op complex niveau: van kleine tot grote projecten. Flexibiliteit, kwaliteit en snelheid staan tijdens een verbouwing en renovatie voorop.

crane Nieuwbouw

Verix is gespecialiseerd in kleinschalige nieuwbouwprojecten. Dit houdt in dat Verix u van dienst kan zijn bij het uitbreiden van bestaande kantoren, winkels en hotels. De diversiteit op het gebied van nieuwbouw is groot. Deze diversiteit vraagt ook in het bouwproces vanaf het begin een specifieke aanpak en zijn er vele aspecten van belang. Het gebruiksgemak, de uitstraling, technische aspecten, maar ook persoonlijke smaak zijn van invloed op het uiteindelijke ontwerp en eindresultaat. Verix begrijpt dat de werkzaamheden tijdens nieuwbouwprojecten door moeten gaan zonder dat er al te veel overlast is. Wij proberen u dan ook zoveel mogelijk te ontzien en te ontlasten.

settings Onderhoud

Gebouwen hebben onderhoud nodig en moeten na verloop van tijd gerenoveerd of gerestaureerd worden. Dit komt door weersomstandigheden of slecht onderhoud waardoor erosie en rot kan plaatsvinden. Het is dan ook belangrijk om tijdig onderhoud te plegen om overbodig hoge kosten te voorkomen.
Door de jarenlange ervaring voorziet Verix u graag van (storings)onderhoud. Daarnaast stelt het allround aannemersbedrijf ook een meerjarig onderhoudsplan op om onnodige kosten en beschadigingen tegen te gaan.

Onderhoud is voor ieder gebouw een belangrijk aspect. Goed onderhoud voorkomt ingrijpende renovaties in de toekomst!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat een offerte opstellen. Wij zijn u graag van dienst!
Mail onsBel onsOfferte aanvragen