Selecteer een pagina

kalender                    Flexibiliteit

           Slagvaardigheid

          Samenwerking

                       Kwaliteit

               Specialistisch

             Vakmanschap

Onze Werkwijze

 

Verix is een allround aannemersbedrijf en gespecialiseerd in verbouw, renovatie, kleinschalige nieuwbouw en onderhoudswerkzaamheden. Flexibiliteit, samenwerking en kwaliteit staan in alle projecten van het allround aannemersbedrijf hoog in het vaandel. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis van projectontwikkeling overziet Verix het gehele bouwproces.

Verix bekijkt per project de projectorganisatie waardoor de coördinatie soepel loopt en er snel ingespeeld kan worden op veranderingen en wensen van de opdrachtgever. Door het uitgebreide netwerk aan gekwalificeerde specialisten kan er met het gewenste vakmanschap voor elke opdracht worden gezorgd met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dit zorgt ervoor dat opdrachten binnen de gestelde termijn opgeleverd kunnen worden. Daarnaast heeft Verix altijd één aanspreekpunt per project, zodat er een korte en heldere communicatie ontstaat met de opdrachtgever.

Het allround aannemersbedrijf levert maatwerk zodat u zich kunt concentreren op het maken van de juiste keuzes. Verix als aannemer neemt u alles uit handen. U bent dan ook verzekerd van een goed eindresultaat zonder verassingen achteraf.